DÖNER KONVEKSİYONLU FIRIN

DÖNER KONVEKSİYONLU FIRIN

döner konveksiyonlu fırın2

Genel Özellikler

  • Yeni geliştirilen çift fanlı sirkülasyon sistemi
  • Üretilen ısının % 100 kullanılması
  • Seramik battaniye ile kaliteli izolasyon
  • Isı kaybını önleme
  • Düşük yakıt tüketimi
  • Döner mekanizma sayesinde kaliteli ve homojen pişirme
  • Pnc kumanda kullanımı (mayalama ve fırını aynı kumanda ile takip edebilme)
  • Kolay montaj
  • İç ve dış aydınlatma sistemi
  • Korozyon ve ısıya dayanıklı paslanmaz çelik
  • Estetik görünüm
  • Tekerlekler ile istenilen yere taşınabilme
  • Özel tasarım rezistans

TEKNİK ÖZELLİKLER

TEKNİK ÖZELLİKLER

CDKF/10

 ÜRETİM KAPASİTESİ / SAAT

 40 kg

 TAVA SAYISI (Pişirme)

Opsiyonel Tava Sayısı

 TAVA SAYISI (Mayalama)

Opsiyonel Fermantasyon Kabini

 TAVA BOYUTLARI

 40x60 cm

 GENİŞLİK x DERİNLİK

 100 cm x 121,5 cm

 YÜKSEKLİK (Pişirme)

 98,6 cm

 YÜKSEKLİK (Mayalama) Sadece                                                                                                                       fermantasyon ünitesi

 72,5 cm

 TOPLAM YÜKSEKLİK (Tekerler Dahil)

 223 cm

 PİŞİRME RAF ARALIĞI

 8 cm

 MAYALAMA RAF ARALIĞI

 6,25 cm

 REZİSTANS

 9 Adet 

 ELEKTRİK GÜCÜ

 18 kw

 AĞIRLIK

 750 kg


TEKNİK ÇİZİM

  • client
  • client
  • client